Nooit misgrijpen bij de snelst groeiende zonnestroomgroothandel

De markt voor pv-installaties is booming. Ook komen er steeds meer aanbieders van pv-systemen en –componenten. 4BLUE heeft zich als specialistische groothandel toegelegd op deze markt en houdt er een geheel eigen visie op na. Het assortiment is met twee merken panelen, twee merken omvormers en één merk voor de onderconstructie misschien beperkt, maar de technische kennis bij deze groothandel is enorm, evenals de voorraad. De installateur grijpt nooit mis!

Of het nu gaat om een installatie met zes panelen voor een woning of duizenden panelen voor een utiliteitsgebouw, installateurs, solateurs, dakdekkers en aannemers kunnen bij 4BLUE terecht voor de juiste materialen en advies. “Via de unieke systeemconfigurator in onze webshop kunnen bedrijven in slechts vier stappen een volledige pv-installatie samenstellen,” zegt Robert-Paul Evers van 4BLUE. “We investeren continu in slimme automatisering om het bestelgemak voor onze klanten zo hoog mogelijk te houden. Uniek voor Nederlandse begrippen. Wij leveren het complete systeem vervolgens direct uit voorraad in het magazijn van de klant of op de bouwlocatie.”

Voor grote (SDE-) projecten biedt 4BLUE ook de nodige ondersteuning. Evers: “We denken met opdrachtgevers mee in het voortraject, leveren technisch advies, verzorgen PV-SOL berekeningen met stringverdelingen en ballastplannen compleet aangeleverd. Onze klanten zijn onze partners. We zijn succesvol in het koppelen van partijen. Als een klant bijvoorbeeld een aanvraag krijgt voor een pv-installatie die eigenlijk (net) iets te complex is, weten we altijd wel de juiste partner te vinden om het project tot een succes te maken.”

4BLUE werkt met een uitgekiende selectie van de beste merken voor zowel panelen, als omvormers, montagesystemen en toebehoren. Hiermee zijn haar klanten verzekerd van de beste kwaliteit en een gegarandeerde beschikbaarheid. Het bijhouden van een breed en continu wisselend assortiment wordt hiermee voorkomen waardoor we nog meer aandacht hebben voor het ondersteunen van onze klanten bij hun groei in de zonnestroommarkt. En dit alles doen wij met ongekend enthousiasme!

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar 4BlueMeer informatie