Ontdek waarom Loxone de beste keuze is voor uw veilige slimme woning

In een wereld waar technologie en comfort hand in hand gaan, begrijpt Loxone als geen ander het belang van veiligheid. Zeker wanneer het gaat om uw thuis, uw heiligdom. Daarom combineren we hoogwaardige technologie met innovatieve oplossingen om niet alleen een smart home, maar een slim én veilig huis te creëren.

Intuïtieve automatisering

Eén van onze grootste troeven is de ongeëvenaarde automatisering. Met Loxone hoef je je geen zorgen te maken over het inschakelen van alarmsystemen of het controleren van vergrendelde deuren. Onze technologie doet het voor u, intuïtief. Ga je de deur uit? Het systeem activeert automatisch de ‘Afwezig’-modus, schakelt alle elektrische apparaten uit, vergrendelt de deuren en activeert het alarmsysteem.

Geïntegreerde veiligheidsfuncties

Loxone gaat verder dan alleen beveiliging tegen inbraken. We bieden een holistische benadering van veiligheid, met functies als rook- en waterlekkagedetectoren die naadloos zijn geïntegreerd in het Loxone-systeem. Bij detectie van rook of lekkage krijg je onmiddellijk een waarschuwing op je smartphone, en het systeem onderneemt automatisch actie, zoals het uitschakelen van de watertoevoer.

Betrouwbare back-ups

We begrijpen dat technologie kan falen. Daarom heeft Loxone meerdere back-upsystemen ingebouwd om een continue werking te garanderen. Zelfs bij stroomuitval blijven essentiële functies, zoals het alarmsysteem en verlichting, actief dankzij noodaccu’s.

Gebruiksvriendelijkheid meets veiligheid

Veiligheid mag nooit een last zijn. Met de gebruiksvriendelijke Loxone App heeft u de volledige controle in handen. Van waar ook ter wereld kunt u de status van uw woning controleren en aanpassingen doen.

Gemoedsrust, 24/7

Loxone biedt 24/7 monitoring, zodat u met een gerust hart de deur uit kunt of rustig kunt slapen. En met onze end-to-end versleuteling kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens altijd privé blijven.

Voorbeeld scenario: avondje uit

Stel je voor: je bent uit eten en plots besef je dat je bent vergeten het alarm in te schakelen. Geen zorgen. Open gewoon de Loxone App, schakel de ‘Afwezig’-modus in en geniet van je avond. Thuis wordt alles automatisch geregeld: de lichten gaan uit, de verwarming wordt lager gezet en het alarmsysteem wordt geactiveerd.

Conclusie

Waarom genoegen nemen met een huis dat alleen maar ‘slim’ is, als het ook veilig kan zijn? Met Loxone geniet u van het beste van twee werelden. Ontdek vandaag nog wat Loxone voor uw veiligheid kan betekenen!

Voor meer informatie over Loxone Meer informatie