Stekerbaar installeren met Adels-Contact

In de markt zien we een verandering optreden van een conventionele manier van werken naar een flexibelere en snellere bouwmethode en een efficiëntere manier van installeren. Ook het tekort aan technisch bekwaam personeel vereist een andere manier van werken. Stekerbaar installeren wordt daarom steeds meer toegepast. De snoeren, stekers en verdelers van Adels-Contact passen hier perfect bij.

Sneller en foutloos werken
Bij stekerbaar installeren worden kabels en elektrisch (schakel)materiaal kant- en-klaar aangeleverd: op maat gemaakt en voorzien van de juiste connectoren. De installateur hoeft zelf geen producten in elkaar te zetten en kan direct aan de slag met installeren. Op deze manier worden aansluitfouten voorkomen en kan de installateur veel sneller werken.

Toepassingen
Stekerbaar installeren kun je niet alleen bij de geëigende verlichtingsconcepten inzetten, maar ook veel breder. Denk aan renovatieprojecten, retail, utiliteitsbouw, industrie en de woningbouw.

AC 166G stekerbaar systeem van Adels-Contact
Hemmink B.V. vertegenwoordigt het stekerbaar systeem AC 166G van de Duitse fabrikant Adels-Contact. Al 20 jaar produceert Adels-Contact deze range die volledig gecertificeerd is en voldoet aan de strenge norm NEN61535. Het is een compleet pakket van snoeren, stekers en verdelers dat sinds begin 2018 ook voldoet aan de strenge CPR-eisen. De AC166G-serie is van hoge kwaliteit en vrijwel alle componenten zijn te bevestigen zonder gereedschap.

Wat bieden wij jou:

  • Korte levertijden
  • Gunstige prijs/kwaliteit
  • Kennis en advies met ons dedicated en servicegerichte salesteam voor stekerbaar installeren
  • Flexibel in verpakkingseenheden: ook kleinere verpakkingen zijn mogelijk
  • Combinaties mogelijk met het bevestigingsmateriaal van JMV en Schnabl: modulair inzetbare producten die samen moeiteloos een efficiënte buis-, kabel- of stekerbare installatie vormen.

Bereken zelf hoeveel geld je bespaart!
Met stekerbaar installeren kun je veel tijd en geld besparen. Hemmink heeft een handige rekentool ontwikkeld waarmee je direct – en vrijblijvend – kunt zien hoeveel je kunt besparen door te starten met stekerbaar installeren. Ontdek deze tool zelf en bereken hoeveel geld je bespaart!

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar HemminkMeer informatie