TRILUX zet nieuw lichtlijnsysteem in de schijnwerpers

Lichtspecialist én familiebedrijf TRILUX is al meer dan honderd jaar een toonaangevende speler in de markt. Het bedrijf heeft zich bekwaamd in de productie van functionele verlichtingsarmaturen. Met de introductie van de C-line LED brengt het bedrijf een betaalbaar en uiterst flexibel LED lichtlijnsysteem op de markt.  Willem Dammers, Managing Director TRILUX Benelux, vertelt meer over de eigenschappen en mogelijkheden van deze innovatie. Tevens komt een bijzondere kortingsactie aan bod.

De TRILUX C-line LED is ontworpen om het leven van de installateur te vereenvoudigen. “Een belangrijk uitgangspunt tijdens de ontwikkeling van deze producten is niet alleen de energie-efficiëntie en het lichtcomfort, maar ook het gebruiksgemak. Deze lijn biedt ontzettend veel mogelijkheden dankzij de talrijke lumen pakketten (4.000 tot 10.000 lumen) en lichtkleuren (3.000, 4.000 en 6.500 K). Door de toevoeging van een modulemaat van 1.720 millimeter zijn er minder LED modules nodig per lichtlijn ten opzichte van de concurrentie. De lichtlijn is leverbaar in wit, zwart en grijs,” stelt Dammers.

De montage van een C-line LED systeem is een fluitje van een cent. “Een LED module van het C-line lichtlijnsysteem kan zonder gereedschap worden gemonteerd in een reeds bestaand TRILUX lichtlijn draagprofiel. Het is dan een kwestie van de oude TL-buis en apparatendrager eruit halen en de nieuwe module erin klikken.”

Belang van feedback
De verwijdering van het oude systeem en de montage van de nieuwe verlichtingsbron kan binnen een minuut gebeuren. Dat geeft aan hoe snel en eenvoudig de montage kan. “Voor de meest voorkomende fabricaten hebben wij ook adapters ter beschikking. Hiermee kan het oude draagprofiel van een leverancier blijven hangen, waarop vervolgens een TRILUX LED module gemonteerd kan worden.”

Als een installateur een lichtlijn project heeft, kan hij TRILUX altijd om hulp vragen. “We hebben een 24-uurs lichtlijn service in het leven geroepen. Binnen één werkdag geven we antwoord en kunnen we desgewenst een offerte of lichtplan op maat sturen. Daarnaast gaan onze lichtexperts graag met de klant op een projectlocatie kijken om een goed doordacht lichtplan te realiseren. Ook een pilotopstelling bij de klant behoort tot de mogelijkheden.”

Ervaringen van gebruikers zijn zeer waardevol voor het bedrijf. “Feedback van de installateur en monteur nemen we zeer serieus. Deze informatie wordt door productmanagement actief verwerkt in het ontwerp en design van onze armaturen. Ook de C-line LED is op deze manier doorontwikkeld. Inmiddels is dit systeem dankzij de diverse optieken en hoge lumen pakketten voor veel verschillende applicaties geschikt in de logistiek, retail en industrie. De productlijn kenmerkt zich door de hoge mate van energie-efficiëntie. Met de efficiëntie van ruim 150 lm/w op de huidige generatie C-line LED (instapmodel lichtlijn, kan voor hogere efficiëntie worden gegrepen naar E-line LED) zijn onze armaturen zeker energiezuinig te noemen.”

Kortingsactie
Dat de C-line LED een gebruiksvriendelijk en compleet lichtsysteem is, moge inmiddels wel duidelijk zijn. Om de bekendheid van de TRILUX  producten te vergroten, is er een kortingsactie opgezet. “Veel installateurs en groothandels grijpen vaak terug op vertrouwde merken. Dat is op zich begrijpelijk, maar we willen hen stimuleren en aanmoedigen iets anders te proberen. Om installateurs kennis te laten maken met het installatiegemak en de kwaliteit van TRILUX lichtlijnen hebben wij een promotieactie bedacht rondom de nieuwe C-line LED lichtlijn.

De Managing Director vervolgt zijn verhaal: “Naast de aantrekkelijke prijs, vanaf 39 euro per meter,pakken we uit met een extra projectkorting als installateurs voor eind dit jaar hun korting claimen op extrameters.nl. Bij aankoop van 10 meter C-line LED lichtlijn, krijg je de 11e meter cadeau. Kort gezegd betekent dit een extra korting van 10 procent. De voor het eind van het jaar geclaimde korting blijft gedurende het hele jaar 2018 geldig op een eerstvolgend lichtlijnen project met TRILUX C-line LED.”


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar TRILUX Meer informatie