(Ver)licht met kwaliteit

Het aanbod aan LED-armaturen is groot. Hoe maak je als installateur nu een goede en vooral duurzame keuze voor een project? Alleen afgaan op een kwaliteitscertificering is niet meer genoeg. De verlichting moet passen bij de doelstelling van het gebruik. Aan het woord is Roeland Jongejan, marketeer bij Raca, technisch groothandel in verlichting. “Wij begeleiden onze klanten daarom stap voor stap naar het juiste, kwalitatieve armatuur.”

Van noodverlichting tot verlichting, van accu’s tot laadapparatuur: Raca heeft het in huis. “We zijn gespecialiseerd in het leveren van complete verlichtingsoplossingen voor kantoor- en bedrijfsruimtes,” vervolgt Jongejan. “Dat varieert van noodverlichting armaturen, LED-panelen, spots, lichtlijnen, downlighters en meer. We realiseren ons dat het kiezen van de juiste verlichting een lastig proces kan zijn. Wij hebben de specialisatie en kennis in huis om installateurs daarin volledig te ondersteunen. Onze lichtadviseurs nemen desgewenst de installateur bij de hand om tot het juiste lichtplan te komen, passend bij de ruimte en doelstellingen. Dat wordt gewaardeerd.”

Hulplijn
Korte lijnen, persoonlijk contact en een grote eigen voorraad, het zijn bij Raca absoluut geen loze kreten. Jongejan: “Geloof het of niet, maar met veel van onze klanten – installateurs – hebben we gewoon nog telefonisch contact. Ze schakelen ons in als hulplijn, maar vinden het ook prettig om bestellingen via de telefoon te plaatsen. Geen probleem voor ons.”

Zoals gezegd heeft Raca een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen. Toch zijn er twee merken die Jongejan expliciet wil vermelden. “Het gaat om het Nederlandse merk Norton dat sinds 1964 producten voor de verlichtingsmarkt maakt en het merk Taurac. Het zijn twee uiterst kwalitatieve merken met een brede range aan LED-verlichtingsproducten. Taurac onderscheidt zich bovendien met het ‘MOVE’-principe, dat onder meer instaat voor eenvoud in installatie en het veilig en efficiënt klaren van een klus. Via de Match-garantie laten we een installateur bovendien niet zwemmen in keuzemogelijkheden, maar kan heel oplossingsgericht snel het juiste product worden gevonden.”

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar RacaMeer informatie