Vertrouwen in de elektromarkt komt terug

De enige elektrovakbeurs in Nederland – Elektro Vakbeurs Hardenberg – kon afgelopen week rekenen op de belangstelling van 10.091 geïnteresseerden. Zowel exposanten als bezoekers gaven aan dat ze het vertrouwen in de elektromarkt terug krijgen. Daarom wordt er met een positief gevoel naar de toekomst gekeken.

Om van meerwaarde te zijn en te blijven voor de elektromarkt, focust Elektro Vakbeurs Hardenberg zich nadrukkelijk op bezoekerskwaliteit en kennisoverdracht. “Wij zijn tevreden over de bezoekersstroom. Drukke gangpaden en de inspanningen om de kwaliteit van de bezoeker te verhogen, begint nu zijn vruchten af te werpen,” zegt Mariska Egberts namens Evenementenhal. “Verder blijven wij voor de editie in 2017 investeren in kennisoverdracht. Het kennistheater met interessante lezingen over actuele onderwerpen keert daarbij zeker terug.”

Tijdens Elektro Vakbeurs Hardenberg was het RTL nieuwsprogramma TEAM NL aanwezig met een ware tv-studio op de beursvloer. Het tv-programma maakte diverse opnamen en ontving aan hun tafel meerdere exposanten van Elektro Vakbeurs Hardenberg. De uitzending is te zien op zondag 11 december 2016 om 17.30 uur op RTL Z.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van Elektro Vakbeurs Hardenberg met als doel om de beurs in 2017 naar een nog hoger plafond te tillen. In 2017 vindt dit belangrijkste elektromoment van Nederland plaats op 7, 8 en 9 november in Evenementenhal Hardenberg.