‘Voorbedrade buis wordt nieuwe installatiestandaard’

Steeds meer installateurs willen voorbedrade buis toepassen. Maar de kwaliteit van veel voorbedrade buisproducten is onduidelijk. Daarmee installeren is niet veilig. Draka neemt daarom, als eerste kabelfabrikant van Nederland, alle draad-in-buiscombinaties volledig in eigen beheer en produceert ze onder de naam Profit in eigen land. Snel, duurzaam en in lengtes tot zelfs 500 meter. Dat bespaart installateurs veel tijd en geld.

Dat Draka haar Profit range voortaan geheel in eigen beheer en op Hollandse bodem produceert, is een primeur. Draka garandeert hiermee topkwaliteit en korte levertijden. De nieuwe Profit range bevat een buis van hoogwaardige kwaliteit met KEMA KEUR die aan alle eisen voldoet, waaronder de ICTA 3342 standaard. Met zijn temperatuurrange van -25 tot +90 graden Celsius is de buis ook onder extreme temperaturen soepel te verwerken. Bovendien is de buis echt 100 procent halogeenvrij.

Profit is verkrijgbaar met VD of HVD installatiedraad, datacommunicatie- of signaalkabel. Er kunnen nu lengtes vanaf 25 meter tot en met 500 meter geproduceerd worden. Daarnaast omvat het Profit pakket ook meerdere doorsnedes, respectievelijk van 16, 20 en 25 mm.