Duco introduceert totaaloplossingen op VSK 2018

VSK 2018 vindt van 6 tot en met 9 februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze vakbeurs richt zich op installateurs en diens veranderende rol. Technische ontwikkelingen en de opkomst van smart technologie hebben het takenpakket van de installateur fors uitgebreid. De beurs besteedt veel aandacht aan de innovaties en ontwikkelingen in dit vakgebied. Duco geeft ook acte de présence op dit event en doet er alles aan om het leven van de vakman te vereenvoudigen.

Richard Geraerts is verkoopleider Nederland voor Duco. De specialist op het vlak van ventilatie- en zonweringsystemen is prominent aanwezig op dit event. “VSK is een toonaangevende beurs. Dit event is enorm geschikt om onze innovaties en producten aan onze doelgroep te tonen. We zetten daarom ook actief in om een mooie stand te presenteren. VSK is een mooie gelegenheid om te netwerken, onze klantrelaties te onderhouden en innovaties te tonen. Kort gezegd kan de installatiebranche niet om dit evenement heen.”

Duco neemt de vakbeurs zeer serieus en stuurt veel mankracht naar Utrecht. “Op onze stand zijn 20 adviseurs aanwezig. We onderscheiden ons met maatwerk. Als een klant een vraag heeft, gaan we gezamenlijk op zoek naar de best passende oplossing. Ik leid het team van adviseurs en merk dat iedereen met veel plezier aan het werk is om er een mooie beurs van te maken. We hebben er allemaal heel veel zin in! Het is een groot verschil of je vanuit je passie adviseert of enkel voor geldelijk gewin bezig bent.”

Totaaloplossingen
Duco is inmiddels ruim 26 jaar actief op de Nederlandse markt en een bekend gezicht in de sector. De stand van de ventilatie- en zonweringsspecialist belooft een echte eye catcher te worden. “Onze stand beslaat 260 m². We vinden het essentieel om voor een opvallende en herkenbare uitstraling te kiezen. We tonen onze nieuwste ontwikkelingen zoals een gebalanceerd ventilatietoestel en een eigen warmtepomp. Ons doel is om breder de markt op te gaan met onze ventilatietechnieken.” De marktvraag verandert, merkt de verkoopleider op: “De bouwsector is volop in beweging en daar spelen we op in. Dat doen we door totaaloplossingen aan te bieden. We kunnen binnen afzienbare tijd ook aan de vraag naar systemen voor actief en passief wonen voldoen. Over een half jaar hebben we voor iedere toepassing een systeem voor handen. We merken vooral de laatste jaren dat er veel beweging in de woningbranche zit.”

Twee nieuwe ontwikkelingen die Duco op VSK 2018 presenteert, zijn de DucoBox Energy en DucoBox Eco. “De voor de VSK Award genomineerde DucoBox Energy is vanaf februari dit jaar  verkrijgbaar en bedoeld voor de passieve woningbouwsector. Na de bouwvakvakantie verschijnt de DucoBox Eco, welke ideaal geschikt is voor de actieve woning van de toekomst.” Naast deze twee innovaties voor de actieve en passieve woningbouwsector heeft Duco meerder totaaloplossingen voorhanden. Ook renovatie- en nieuwbouwprojecten kunnen op totaaloplossingen rekenen: “De DucoBox Silent voor centrale luchtafvoer is een budgetvriendelijke ventilatiebox, wat deze uiterst geschikt maakt voor toepassing in renovatieprojecten. Daarnaast is het de stilste woonhuisventilator. De DucoBox Focus zet dan weer de standaard voor natuurlijke ventilatie in nieuwbouwprojecten dankzij zijn functioneel, esthetisch en energiezuinig karakter. Voor elke sector hebben we voortaan een passend systeem,” besluit Geraerts.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar DucoMeer informatie