All-in verduurzamingsconcept voor cv-installatie

Remeha bundelt de krachten met Zeker Groen, een dienstverlenende organisatie op het gebied van duurzame en energiebesparende totaaloplossingen. Samen gaan zij installatiebedrijven ondersteunen bij het aanbieden van een verduurzamingsconcept aan hun klanten.

Het zogenoemde Comfort pakket is een aanbod waardoor particuliere klanten een nieuwe energiezuinige en duurzame installatie kunnen aanschaffen met hulp van een lening. Voordeel: de consument hoeft niet te investeren, maar betaalt deze terug gedurende de looptijd van twaalf jaar. Gedurende die looptijd is de service en het onderhoud én garantie inbegrepen.

Belangrijkste voordeel voor de installateur is natuurlijk dat hij zijn klant een systeem van gegarandeerde, hoogwaardige kwaliteit kan aanbieden. Het Comfort pakket bestaat uit vier onderdelen: een Remeha Calenta hr-ketel of Remeha Hybride Plussysteem, de slimme klokthermostaat Remeha eTwist, een set A-merk zonnepanelen met een app voor opbrengstmonitoring en twaalf jaar gratis service en onderhoud inclusief all-in garantie.