Building Holland: Duco trekt alle registers open

Duco Ventilation App

Duco Ventilation & Sun Control zet in al zijn ontwikkelingen op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen gezondheid centraal. Het uitgebreide gamma aan ventilatieroosters en architecturale buitenzonwering garanderen een gezond en comfortabel binnenklimaat. “Op Building Holland trekt Duco met nieuwe technologische ontwikkelingen alle registers open,” verklapt Bert Huizing, Business Manager Installatie bij Duco. Hij geeft alvast een vooruitblik.

Toepassingen die een optimale leefomgeving garanderen en die daadwerkelijk het verschil maken voor de gehele bouwkolom: daar is het bij Duco al sinds zijn ontstaan om te doen. Vanuit die optiek zet het bedrijf elke dag opnieuw sterk in op de optimalisatie van zijn bestaande producten en de uitwerking van innovatieve totaaloplossingen. Met de recente introductie van de DucoBox Silent Connect geeft Duco andermaal blijk van een innovatieve inborst. Deze nieuwe loot aan de DucoBox stam zal tijdens Building Holland samen met onder meer de gloednieuwe Duco Ventilation App in volle glorie kunnen worden bewonderd.

DucoBox Silent Connect: Wired-oplossing
“Dankzij de verschillende uitvoeringen van de DucoBox leggen zowel installateurs als eindgebruikers een solide basis voor een aangenaam binnenklimaat,” zegt Huizing. “Maar bij Duco zijn we stellig van mening dat goed altijd beter kan. Niet enkel qua prestaties en energiezuinigheid, maar ook als het gaat om het gebruiksgemak van deze mechanische afvoerventilator. De nieuwe DucoBox Silent Connect vormt hiervan het concrete bewijsstuk. Deze doorontwikkeling laat alle componenten via bekabelde (Wired) verbindingen met elkaar communiceren. Een ideale oplossing dus in situaties waar draadloze communicatie (RF) niet of moeilijk toepasbaar is.”

 

Duco Ventilation App
Daarnaast kunnen de beursbezoekers ook kennismaken met een nieuwe versie van Duco’s intelligente regelklep (Intelli Air Valve 160) en de Duco Ventilation App. “Een mooi stukje techniek die installateurs – en op korte termijn ook eindgebruikers – op een snelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze in staat stelt om alle gewenste informatie uit een gemonteerde ventilatiebox af te lezen”, klinkt het bij Bert Huizing.

“Dankzij een goed doordachte installatiewizard en automatische probleemdetectie verzekert deze gratis applicatie de gebruiker van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bovendien geeft de gebruiksvriendelijke interface in één oogopslag een prima beeld van de werking en de prestaties van het gekozen ventilatiesysteem.”

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. Architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt. Zo wordt een energieverslindende airco op natuurlijke wijze overbodig gemaakt. Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school of zorginstelling een innovatie totaaloplossing waar gezondheid centraal staat.

 


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Duco Meer informatie