Duco start trainingscentrum voor installateurs

Foto: Duco

Omdat een goed werkend ventilatiesysteem staat of valt met de kwaliteit van de installatie, start Duco Ventilation & Sun Control uit Veurne een eigen Academy, gericht op het opleiden van installateurs.

De Academy is volgens Duco niet zomaar een traditioneel trainingscentrum. Het bied voor zowel beginnende als ervaren installateurs opleidingen op het gebied van natuurlijke ventilatiesystemen en zonweringssystemen. De reden voor het oprichten van het trainingscentrum is om de kwaliteitsgarantie van de eigen systemen te versterken. Duco verwacht dit jaar nog zeker 2.000 installateurs op te leiden.

De eerste training die in het centrum zal worden gegeven, is de opleiding tot erkend installateur van Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen. De opleiding beperkt zich niet tot de zuivere theoretische productvoorstelling. Ook aan de praktische benadering wordt voldoende aandacht besteed. En om het plaatje compleet te maken, biedt Duco de opleiding aan de Duco Academy geheel kosteloos aan.