Het nieuwe verwarmen

1999 was het jaar waarin een idee tot uitvoering kwam: hoe zou het zijn om totaal anders te gaan verwarmen? Hoe zou het zijn als er: zeer comfortabel, snel, energiezuiniger, milieuvriendelijker, en onderhoudsvrij verwarmt zou worden? Dit alles was het uitgangspunt en tevens de ultieme wens van Maxxinno.

Sinds 1999 is oprichter Wim van Elk trouw gebleven aan zijn idee. En, het is om deze rede dat de principes achter Wim het hebben ontwikkelen tot een succesverhaal voor zowel voor onszelf als voor onze klanten. We streven ernaar om elke taak vanuit een nieuw perspectief te benaderen door buiten de kaders te denken en gevestigde oplossingen uit te dagen. Bovendien laten we compromissen of beperkingen ons nooit weerhouden; integendeel, we laten ons leiden door elk uitdaging. Onze klanten ervaren dit uit eerste hand: oplossingen van Maxxinno staan bekend als praktisch, gebruiksvriendelijk, zeer energiezuinig, betrouwbaar en innovatief. Dit is ook exact wat belangrijk voor ons en onze eindgebruikers is.

Maxxinno is de bedenker van het HF-accumulerend verwarmen in de vorm van een plafondpaneel. Het ontwikkelen hiervan vond plaats in 1999, waarna het ongeveer vijf jaar later voor het eerst in de praktijk werd getest in een woning, een kantoor en in een winkel. Tijdens deze periode is overduidelijk gebleken dat stralingswarmte niet goed regelbaar was met een conventionele thermostaat. Convectie- en stralingswarmte zijn tenslotte twee totaal verschillende werelden. Gedurende twee jaar heeft Maxxinno een unieke techniek ontwikkeld voor in haar eigen thermostaat die speciaal bedoeld is voor het verwarmen op basis van HF-infrarood. Maxxinno voert derhalve uitsluitend haar eigen, volledig gecertificeerde en geteste producten.

Het verwarmen middels een Maxxinno paneel is dankzij het grote warmtespreidingsvlak van 160° en een reikwijdte (diepte) van ongeveer 3 meter uniek en nooit geëvenaard. Alles wordt gerealiseerd op een innoverende en kosteneffectieve wijze waarbij kwaliteit en integrale innovatie voor nu en in de toekomst altijd een belangrijke rol zal blijven spelen. Maxxinno biedt particulieren, bedrijven en overheden prachtige innovatieve oplossingen voor het spanningsveld tussen comfort en leefmilieu middels het beperken van het energieverbruik van gebouwen alsook op de emissies van schadelijke stoffen in het milieu.

Meer weten of ervaren? Kijk op onze website www.maxxinno.nl of maak een afspraak voor een bezoek aan het Maxxinno Experience center.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar MaxxinnoMeer informatie