Luchtbehandelingskasten voor comfort applicaties

Om de aanwezige kennis te bundelen en zo een complete oplossing te bieden waar de hedendaagse markt om vraagt, is in 2016 het Spaanse Technivel gefuseerd met STULZ GmbH. Het doel is om een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van luchtbehandeling in Europa te worden. Sinds de oprichting in 1971 staat Tecnivel (nu STULZ Tecnivel) voor hoge kwaliteit, innovatie en voortdurende verbetering met een speciale nadruk op comfort , welzijn, energie-efficiƫntie en een grote inzet om de milieubelasting te reduceren.

Met de opening eind 2019 van de nieuwe productiefaciliteit van 50.000m2 voor het fabriceren van luchtbehandelingskasten in Madrid is het startsein gegeven voor STULZ om de ClimaPac range in de markt te introduceren.

De ClimaPac range luchtbehandelingskasten bestaat uit een modulaire kast opbouw met 50 standaard afmetingen en voldoet aan de Eurovent certificering en ERP normen. De luchtbehandelingskasten zijn voor zowel binnenopstelling als buitenopstelling verkrijgbaar en er kan voor worden gekozen om de kasten te voorzien van een uitgebreide regeling met diverse opties voor communicatie met het gebouwbeheerssysteem, zoals BACnet, Lonmark, Modbus of web-based. Daarnaast kunnen de luchtbehandelingskasten worden uitgevoerd met verschillende soorten coating om aan alle specifieke eisen te voldoen. De toepassingen voor de ClimaPac range luchtbehandelingskasten zijn legio, denk hierbij aan; ziekenhuizen, kantoren, winkelcentra, scholen, hotels banken en industrie.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar STULZMeer informatie