Nieuwe range lokale bekabelde bedieningen

Mitsubishi Electric heeft met de PAR-CT01MAA een nieuwe range lokale bekabelde bedieningen geïntroduceerd. Opvallend aan de nieuwe afstandsbediening is de elegante uitvoering met groot, meerkleurig touch panel. De nieuwe bediening wordt geleverd in drie opbouwuitvoeringen waarvan twee met Bluetooth-functie en één zonder. De afstandsbedieningen zijn leverbaar in zwart en wit. De versie met Bluetooth-interface maakt de nieuwe bedieningen bovendien uiterst flexibel in gebruik.


Door de Bluetooth functie is het mogelijk om de bediening via je smartphone over te nemen. Hiertoe heeft Mitsubishi Electric de MELRemo app ontwikkeld die via de appstore van Apple te verkrijgen is.
De nieuwe afstandsbediening laat zich intuïtief instellen via het LCD-touch panel met achtergrondverlichting. Via het scherm krijgt de gebruiker toegang tot het statusdisplay of hoofddisplay. In het statusdisplay wordt de temperatuur en de tijd getoond; het hoofddisplay biedt toegang tot alle instellingen en functies. Twee sneltoetsen geven hier direct toegang tot de instelling van de uitblaaslamellen en ventilator. Naast de standaardbedrijfsmodi is een extra dag- en weekprogramma beschikbaar.