Reken met Reflex Solutions Pro aan uw duurzame HVAC-oplossing

Met de nieuwe kosteloze Reflex Solutions Pro configuratietool stelt u snel een eenvoudig de producten uit het Reflex-portfolio samen voor uw specifieke project: van drukbehoud tot ontgassing, afscheiders, buffers en boilers, navulling en waterbehandeling tot warmtewisselaars. Met deze tool is voor het eerst een oplossing beschikbaar, waarmee alle productgroepen kunnen worden geselecteerd en gecombineerd.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Schrijf u nu in via rsp.reflex.de/nl en start meteen. De tool biedt u een overzicht van het complete Reflex-productportfolio. Met het invullen van enkele systeemparameters berekent Reflex Solutions Pro individuele producten of een complete projectoplossing. Als ingelogde gebruiker krijgt u tevens toegang tot aanvullende documentatie, waaronder tekeningen, bestekteksten, montage- en bedieningshandleidingen. U kunt uw configuratie opslaan en bewerken waar en wanneer u dit wilt.

  • Eenvoudig en zelfverklarend
  • Tijdbesparend
  • Het complete Reflex-productportfolio in één softwaretool
  • Kosteloos gebruik
  • Gedetailleerde documentatie, bestekteksten en productgegevens (incl. BIM-data)

Met het spindiagram geeft u aan welke criteria er van belang zijn voor uw project. Wilt u de producten aansluiten op een gebouwbeheersysteem of is de mate van energiebesparing doorslaggevend? Pas het diagram aan en de tool selecteert een oplossing op maat.

Met Reflex producten bent u goed voorbereid op de eisen van morgen. Reflex richt zich op het verhogen van energie-efficiëntie en het creëren van toegevoegde waarde voor gebruikers van de installatie en voor het milieu.

Start nu uw configuratie: rsp.reflex.de/nl