Vier partners delen de ‘leukste stand’ van de VSK

Ook op de komende VSK van 17 tot 20 mei in Jaarbeurs Utrecht deelt Monarch weer een stand met De Wit ventilatoren en datacenterkoeling, V.D. Hoek Isolatie Groep en WeL Groep. Volgens Rob Harms, directeur-eigenaar van Monarch, met afstand de leukste en meest complete stand van de VSK. Daar willen we natuurlijk meer van weten.

“Het is alweer de derde keer dat we samen met een viertal partners een stand delen op de VSK”, begint Harms. “Het zijn stuk voor stuk bedrijven met een vergelijkbaar DNA en met producten die elkaar versterken. De ervaring van vorige VSK-edities leert dat er behoorlijk wat kruisbestuiving plaatsvindt. En dat is leuk. We proberen het ook net iets anders te doen dan anderen. Op de stand heeft elke partner zijn eigen ‘podium’ waar de laatste nieuwe producten worden getoond. Maar het draait toch vooral om het unieke sfeertje dat we creëren op onze stand, waarbij het niet zal ontbreken aan een hapje en een drankje.”

Stilste warmtepomp op de markt
Monarch is exclusief vertegenwoordiger van Weishaupt warmtepompen en toont op VSK de stilste warmtepomp op de markt. “De WBB bi-block modulerende lucht/waterwarmtepomp is nog steeds ongeëvenaard met een geluidsniveau van minder dan 35 dBA in vollast”, zegt Harms. “Geluid is echt een thema, merken we. Daarin zijn we echt uniek.” De WBB bi-block is leverbaar in twee vermogens: 12 en 20 kW. De installatie is uitermate efficiënt, heeft een ruim werkingsgebied en is extreem stil. In tegenstelling tot een monobloc of split-unit staat bij de WBB bi-block van Weishaupt alleen de verdamper en ventilator buiten opgesteld. De compressor is geïntegreerd in de binnenunit. Daarnaast heeft Weishaupt ook veel aandacht besteed aan het design van de buitenunit.

Alle ins en outs ervaren van de Weishaupt warmtepompen? “Kom gerust aan op onze stand 11.DO40. Samen met onze partners gaan we er weer een mooie beurs van maken. Alvast tot ziens in Jaarbeurs Utrecht.”

 

Voor meer informatie over Weishaupt-Monarch Meer informatie