Witte kanalen voor airco’s en warmtepompen

De markt van warmtepompen (en airco’s) maakt een enorme groei door en daarmee ook de behoeften en specificaties van de installaties. Canalit heeft een nieuw product ontwikkeld om de leidingen naar de buitenunit op een esthetisch verantwoorde wijze aan het zicht te onttrekken. Maak kennis met de witte (RAL9001) Canalit aircokanalen van 140×90 mm.

Bij Canalit streven we er altijd naar om voorop te lopen in de markt en in de behoeften van onze klanten te voorzien. Innovatie staat centraal in alles wat we doen, waarbij we goed luisteren naar de behoeften in de markt. De nieuwe maat aircokanalen van 140×90 mm is speciaal ontwikkeld voor warmtepompinstallaties waarbij de koelleidingen net wat groter zijn. Op die manier kunnen leidingen op een naadloze en esthetisch verantwoorde wijze worden weggewerkt.

Compleet assortiment aan hulpstukken

Canalit heeft voor de nieuwe leidingkanalen uiteraard ook een breed scala aan kwalitatieve hulpstukken beschikbaar. Van verbindingsstukken en een scherpe bocht tot een T-stuk en eindkappen, aan elk detail is gedacht. De hulpstukken verzekeren een nette en professionele afwerking van de installatie. Nog goed om te weten: de leidingkanalen en hulpstukken voldoen aan de RoHS richtlijn (EU directive 2002/95/EF) en de REACH (EC1907/2006) richtlijn. Ze zijn bovendien ontwikkeld om met gemak verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Het zorgvuldig ontwerpproces maakt dat de kanalen in staat zijn om temperaturen te trotseren die variëren van een ijskoude -15°C tot een verzengende 65°C. Het zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud op de lange termijn.

Klikbeugels

Stabiliteit en duurzaamheid zijn twee sleutelwoorden als het gaat om de installatie van aircokanalen. Daarom adviseert Canalit het gebruik van diens speciaal ontworpen klikbeugels. Deze beugels, die aanbevolen worden om elke 40 cm te worden geplaatst, zorgen niet alleen voor een stevige bevestiging van het kanaal, maar dragen ook bij aan de levensduur van de gehele installatie. Het vermijden van doorhangen en zorgen voor een strakke afwerking is essentieel voor een professioneel ogende installatie. Want bij Canalit streven we ernaar om kwaliteitsproducten te leveren die de tand des tijds doorstaan. We begrijpen de unieke behoeften van installateurs en eindgebruikers, en we zijn er trots op dat we oplossingen bieden die zowel praktisch als esthetisch verantwoord zijn.

Voor meer informatie over Canalit Meer informatie