Zorgeloos en veilig wooncomfort met BUVA homecare systemen

In 2018 heeft BUVA een transitie ingezet van groothandel naar leverancier van totaalsystemen. Met haar homecare systemen is BUVA in staat elke bewoner te voorzien van duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en veilig afgesloten ramen en deuren. Zorgeloos en veilig wooncomfort noemen ze dat. Op de BouwBeurs kunnen bezoekers het concept live ervaren.

BUVA Homecare systemen
Samen met onze partners spelen we een betekenisvolle rol binnen woningen, de woonomgeving en de samenleving, begint Marius van Zanten van BUVA. “Onze homecare systemen staan voor zorgeloos en veilig wooncomfort met de gehele bouwketen voor ogen, van bewoner tot opdrachtgever. Onder homecare verstaan we duurzaam geproduceerde warmte met onze EcoClimate lucht-water warmtepomp gecombineerd met onze ventilatiesystemen voor gezonde binnenlucht. Dit doen we met natuurlijke ventilatie middels de Q-Strem 2.0 of mechanisch met onze nieuwe EcoStream WTW.  Veilig afgesloten ramen en deuren vertaalt zich naar getest hang- en sluitwerk, dito dichtingen en onderdorpels. De homecare systemen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.”

Product- en prestatiegarantie
De BUVA homecare systemen zijn dus een verzameling BUVA producten die zodanig op elkaar zijn afgestemd, dat een optimale samenwerking ontstaat. “Hiermee zijn we in staat om een product- én prestatiegarantie van tien jaar te verlenen. Hier krijgt onze klant dan meteen een storingsdienst bij. Op de BouwBeurs laten we alle producten zien, alsmede het samenspel tussen de verschillende componenten. De systemen worden volledig op elkaar afgestemd, ingeregeld en werken verder autonoom. Via de app kan de bewoner eventueel wel zelf het systeem beïnvloeden. Met homecare bieden we iedereen in de bouwkolom gemak en service op elk niveau in de vorm van advies, begeleiding en garanties.”

BlueSmart
Als aanvulling op het hang- en sluitwerk binnen het homecare programma voorzien we ook in toegangscontrole, vult Van Zanten aan. “Toegangscontrolesystemen maken veelal gebruik van een tag of kaart, bij onze BlueSmart oplossing zit de intelligentie in de cilinder. Het bestaande hang- en sluitwerk hoeft dus niet aangepast te worden, het is alleen een kwestie van de cilinder uitwisselen. Via een chip in de slimme sleutel kunnen de rechten worden toegekend. Ook de BlueSmart oplossing presenteren we op de BouwBeurs.”

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar BUVAMeer informatie