AO Smith plaatst 10 boilers uit de BFC en Twister serie voor Amphia ziekenhuis (video)

Het Amphia ziekenhuis is het grootste ziekenhuis van Breda. Het bouwt aan een toekomstbestendig, modern ziekenhuis, waar de hoogste kwaliteit zorg kan worden geboden. De zorg wordt verleend in een ziekenhuis dat is voorzien van de nieuwste apparatuur, en het voelt warm en gastvrij aan.

Wij zijn als A.O. Smith trots om een deel uit te mogen maken van die installaties in de nieuwbouw. Via installateur Unica Building Projects vestiging Rotterdam, die vakkundig de installatie maakt, worden er in totaal 10 A.O. Smith boilers geplaatst. Deze boilers, uit de BFC en Twister serie, zullen veelal 2-aan-2 per toren, voorzien in de warmwaterbehoefte van o.a. de 572 éénpersoonskamers, 22 operatiekamers en diverse andere tappunten in de 76.000 m² extra oppervlakte van het ziekenhuis.

Zowel BFC als Twister maken deel uit van onze condenserende range. De opdrachtgever en wij zijn overtuigd van de meerwaarde die deze condenserende boilers hier gaan bieden. Naast dat zij voldoen aan de Low-NOx en ERP-regeling, kunnen zij ook een waterzijdigrendement behalen tot 109%.

De Twisters zijn geplaatst omdat deze andere eigenschappen hebben. Deze zijn gemaakt van RVS en geschikt voor een bv. bedrijfswatercircuit waar sprake is van o.a. een lagere hardheid.
Benieuwd welke voordelen onze condenserende range nog meer heeft? Kijk dan hier voor meer informatie.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AO Smith. Meer informatie