Altijd de beschikking over zijdezacht water

Altijd de beschikking over zijdezacht water? Een waterontharder van BWT is dan zo gek nog niet. Bij de keuze van een waterontharder is het belangrijk om te kijken naar het jaarlijkse waterverbruik en de lokale waterhardheid om op basis daarvan het geschikte toestel te kiezen. Een goede waterontharder zorgt ervoor dat met minimaal zoutverbruik een maximale bescherming is tegen kalk.

BWT staat voor Best Water Technology en is een onderdeel van de Oostenrijkse BWT-groep. BWT is innovator op het vlak van waterbehandeling, zowel water voor sanitaire doeleinden als voor lokale oplossingen badkamer, keuken of wasplaats, maar ook voor de centrale verwarming. De waterontharder wordt altijd door een professionele installateur geplaatst zodat de hoge kwaliteit van de waterontarder is gegarandeerd.

 

AQA Perla
De AQA perla waterontharder van BWT heeft een intelligente regeneratie. Hij kijkt op basis van het dagelijks verbruik wanneer hij opnieuw moet regenereren en zorgt er zo voor dat er altijd zijdezacht water beschikbaar is. Bij regeneratie maakt de ontharder alleen dat volume aan dat verbruikt is; verspilling van water en zout wordt op die manier voorkomen. Bij elke regeneratie doet de ontharder een automatische desinfectie, waardoor de eigenaar van het toestel zelf nauwelijks onderhoud heeft aan het toestel. Behalve dan het zout bij te vullen. De AQA perla waterontharder heeft een droge zoutbak, heeft een extra bescherming tegen overloop en beschikt over een vakantieprogramma. De AQA perla is beschikbaar in vier modellen: de 5, 10, 20 en de 30. Naast dit type toestel is er ook een basistoestel beschikbaar, een compacte waterontharder de AQUADIAL die alle basisfuncties heeft om zacht water te verkrijgen.

De BWT waterontharders zorgen voor zijdezacht water middels een elektrische besturing. Het voordeel hiervan is dat het systeem ook gewoon functioneert wanneer er langere tijd geen water wordt afgenomen, zoals tijdens de vakantie. De BWT ontharder kan dan in vakantiemodus gaan en zorgt er zo voor dat je ook bij thuiskomst terug kunt genieten van zijdezacht water.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar BWTMeer informatie