Handdoekradiatoren: design en comfort gaan hand in hand

Mensen besteden steeds meer tijd in de badkamer. De badkamer wordt qua oppervlakte ook steeds groter met als gevolg dat de vloerverwarming vaak alleen niet in staat is de ruimte op een aangename temperatuur te brengen. Een handdoek- cq. badkamerradiator geeft net dat extra ‘zetje’ en zorgt bovendien voor extra comfort in de zin van een voorverwarmde handdoek. Zehnder – Europees marktleider in handdoekradiatoren – bewijst bovendien dat comfort ook gepaard kan gaan met design en heeft voor de maanden oktober, november en december de actie ‘kleur in de badkamer’. En dat betekent volop voordeel.

Zehnder bewijst dat een handdoekradiator veel meer kan zijn dan het standaard ‘klimrek’ van weleer. “Met een standaard handdoekradiator is op zich niks mis,” benadrukt Marck Freriksen van Zehnder. “Ze doen hun werk uitstekend. We merken echter dat er tegenwoordig veel aandacht wordt besteed aan de inrichting van de badkamer, ook wat het design van de radiator betreft. De Zehnder handdoekradiatoren zijn stuk voor stuk ontworpen door internationale ontwerpers. De designs variëren hierdoor van een standaard buis- of plaatstalen radiator en een exemplaar met koker- of d-profiel tot aan helemaal vlakke buis radiatoren. Ook zijn er  creatief afgeleiden zoals de Metropolitan die door zijn driekant profiel het idee geeft van een ‘zwevende’ radiator aan de muur.”

Kleuractie
Alle Zehnder handdoekradiatoren zijn in de basis cv-gevoed vanuit een cv-ketel of warmtepomp, gebaseerd op zowel hoog als laagtemperatuur. Freriksen: “De laatste jaren is er bovendien een trend naar elektrische exemplaren. Met name in het tussen seizoen, de lente en de herfst, is er behoefte aan extra warmte, omdat de warmtepomp dan niet altijd draait. Onze elektrische uitvoeringen voldoen aan Ecodesign en zijn onder andere voorzien van een openraamdetectie, timerfunctie en/of klokprogramma. Elk model handdoekradiator is in meerdere hoogte- en breedtematen beschikbaar, zodat we altijd een passende oplossing bieden voor elk formaat badkamer.”

In het kader van ‘kleurrijk najaar’ hanteert Zehnder een unieke kleuractie die geldig is in de maanden oktober, november en december. “Onze handdoekradiatoren zijn in wel 700 verschillende RAL-kleuren leverbaar. Tijdens de actieperiode vragen we tijdelijk geen meerprijs voor de gewenste RAL-kleur. Dat betekent een voordeel van ruim 20%. En dat is mooi meegenomen,” besluit Freriksen.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar ZehnderMeer informatie