TECE breidt assortiment wc-bedieningssplaten uit

TECE breidt de lijn wc-bedieningsplaten van TECEsquare II uit met een mat wit mat model. De serie kenmerkt zich door het platte oppervlakte met een strakke vormgeving. De wc-bedieningsplaat steekt slechts 3 mm uit de wand, daardoor lijkt het alsof deze vlak is ingebouwd.

Naast mat wit zijn er meerdere kleurcombinaties voorradig. Er kan voortaan uit vijf modellen gekozen worden: geborsteld roestvast staal, glanzend chroom, gecoat wit, mat zwart en sinds kort dus ook mat wit.

De wc-bedieningsplaat past direct op elk type inbouwreservoir van TECE, een inbouwraam is geïntegreerd. De bediening kan zowel aan de voor- of bovenzijde (planchet) plaatsvinden.

Waterbesparing
Voor het spoelen is de bedieningsplaat voorzien van twee geveerde bedieningstoetsen. De kleine toets voor 3 liter, de grote toets voor de volspoeling van 4,5/6/7,5 of 9 liter.

Het spoelvolume van de volspoeling kan eenvoudig op de spoelklok worden ingesteld. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek kan meer dan 50 procent op water worden bespaard. Voor meer hygi├źne kan de bedieningsplaat worden voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelreservoir.