FAAC voorziet de toegang tot de gemeentewerf via een Magnetic XL2 slagboom (video)

Ideaal voor wijde- of meervoudige ingangen
Met de mastbreedte van maximum 10 m en het optionele schaarhek of schaarhek met overklimbeveiliging, is de elektrische slagboom Access Pro XXL de ideale oplossing voor extra wijd- of meervoudige ingangen voor expediteurs, bedrijfsgebieden en havenfaciliteiten.

Het besturingssysteem van de Access Pro XXL biedt een breed scala aan functies en talrijke uitbreidingsmogelijkheden door gebruik te maken van plug-in modules. Er zijn vijf slots voor bijvoorbeeld een Ethernet-interface, een radio-module of een telmodule voor het bepalen van het aantal parkeerplaatsen die nog beschikbaar zijn.

Alle in- en uitgangen kunnen individueel worden geconfigureerd door de gebruiker. Gebruikers kunnen kiezen uit talrijke invoer- en uitvoerfuncties. De openings- en sluittijden kunnen onafhankelijk van elkaar op drie niveaus worden gekozen.

Slagboom breedte tot maximum 10 meter
Toegang is geschikt voor het regelen van ingangen en rijstroken met een maximale baanbreedte van 10 meter.

Instelbare sluitingstijd
De openings- en sluitsnelheid kan onafhankelijk van elkaar worden ingesteld op 8, 10 of 12 seconden.

Goedgekeurd voor gebruik bij personen passage
Met een mastbreedte van maximaal 7 m (wanneer de langzame of middellange sluittijd is geselecteerd en wanneer de wettelijk vereiste veiligheidsuitrusting is geïnstalleerd) is de elektrische slagboom Access XXL ook goedgekeurd voor gebruik, waar het verkeer van personen niet kan worden uitgesloten voor structurele redenen. Voor een mastlengte van 7 m geldt dit voor alle drie de sluittijden.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar FAAC BV. Meer informatie