FAAC voorziet de Welkoop in Silvolde van schuifdeur met het Airslide systeem (video)

Welkoop Silvolde zet zich volledig in voor duurzaamheid met de implementatie van een geavanceerde FAAC A1400 schuifdeur voorzien van de innovatieve Airslide technologie. Deze baanbrekende installatie heeft het potentieel om een indrukwekkende energiebesparing van maar liefst 42% te realiseren in vergelijking met deuren met traditionele luchtgordijnen.

Deze installatie gaat echter verder dan alleen energie-efficiëntie. Het draagt bij aan de totale beleving van gastvrijheid. De slimme sensoren in de deur maken het mogelijk om onderscheid te maken tussen voorbijgangers en bezoekers. De deuren zwaaien automatisch open voor degenen die het pand willen betreden, terwijl ze gesloten blijven voor voorbijgangers. Dit intelligente systeem draagt niet alleen bij aan de energiebesparing, maar verbetert ook de interactie tussen het gebouw en de bezoekers.

Met deze duurzame en slimme oplossing streeft Welkoop Silvolde naar zowel milieuvriendelijkheid als klanttevredenheid, en laat daarmee zien hoe innovatie kan bijdragen aan een groenere toekomst zonder in te leveren op kwaliteit.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar FAAC. Meer informatie