IMI Hydronic Engineering schittert op Installatie Vakdagen met diverse producten

IMI Hydronic Engineering, dé specialist in duurzame en efficiënte wateroplossingen, is trots deel te nemen aan de aanstaande Installatie Vakdagen in Hardenberg. Met steun van drie vooraanstaande merken – IMI TA, IMI Pneumatex en IMI Heimeier – zet de onderneming zich in om energie-efficiëntie en comfort te optimaliseren.

Producten in de spotlight

IMI Hydronic presenteert diverse baanbrekende producten tijdens de beurs. Van IMI Pneumatex komen de Statico SD en Zeparo Turnable, beide gericht op robuustheid en efficiëntie voor een optimaal drukbehoud en waterkwaliteit. IMI TA zet de TA-Smart en de HyTune app in de schijnwerpers, producten die meet- en regelprestaties naar een hoger niveau tillen.

IMI Heimeier zal de thermostatische regelelementen Halo-B en K-kop tonen voor nauwkeurige temperatuurregeling met convectoren en radiatoren. De K-kop is ideaal voor het regelen van de temperatuur in individuele kamers en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in uitdagende ruimtes dankzij de optie voor een voeler op afstand. De Halo-B heeft een slank en cilindrisch ontwerp en biedt niet alleen een nauwkeurige regeling, maar is ook robuust en voorzien van diefstalbeveiliging, waardoor het ideaal is voor openbare gebouwen.

De Eclipse radiatorafsluiter met geïntegreerde debietregelaar voorkomt overdebieten en maakt snelle waterzijdige inregeling mogelijk zonder ingewikkelde berekeningen, wat resulteert in nauwkeurige en onafhankelijke debietregeling voor elke radiator, convector, en vloerverwarming. De Eclipse is leverbaar in twee uitvoeringen tot maximaal 300 liter/uur.

Meer dan gewoon producten

Met jarenlange ervaring en innovatie als ruggengraat, gaat IMI Hydronic verder dan enkel productverkoop. Ze streven naar gebouwen die niet alleen energiezuinig zijn, maar ook comfortabel en duurzaam.

Ontmoet ons

Bezoek IMI Hydronic op de Installatie Vakdagen op 12, 13 en 14 september in Hardenberg om te zien hoe zij u kunnen helpen bij uw volgende project. Hun experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en de nieuwste innovaties te demonstreren.

Grijp deze kans om een glimp op te vangen van de toekomst van energie-efficiënte en comfortabele gebouwen. We kijken uit naar uw komst op standnummer 476 in hal 4!


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar IMI Hydronic. Meer informatie