Lödige levert PEGASOS garage autolift met roldeuren voor Jaguar Land Rover Maastricht (video)

De PEGASOS autolift is een perfecte oplossing voor bouwprojecten met beperkte ruimte. Hij is specifiek ontworpen voor het transporteren van auto’s en motoren van en naar de parkeergarage en is gebaseerd op een eenvoudig maar toch geavanceerd ontwerp en heeft een reeks handige functionaliteiten.

De PEGASOS autolift ziet eruit als een garagebox en is het ideale alternatief voor een conventionele hellingbaan. De autolift brengt de auto en de inzittende automatisch naar de garage of het parkeerdek.

De PEGASOS kan direct op de vloer worden gemonteerd en vereist daarom geen liftput, een oprit van 150mm. is toereikend. Het platform kan worden uitgerust met een comfortabele liftbesturing, of voorzien worden van een eenvoudige regeling met afstandsbediening. Door het compacte ontwerp en dito schakelkast is een machinekamer niet nodig en is hij eenvoudig in een plan op te nemen.

De heffunctie wordt gerealiseerd door gebruik te maken van een zeer stille en efficiënte elektromotoren. Het vervoer van personen in de auto is toegestaan, overige opties op aanvraag beschikbaar.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Lödige. Meer informatie