Panasonic plaatst samen met AECOM en Altena ECOI-w warmtepomp bij Shell tankstation Buttervliet (video)

Shell kiest voor de volledig gasloze warmtepomp oplossing van Panasonic op locatie Shell Buttervliet.

De samenwerking tussen Altena Koelservice, AECOM en Panasonic levert Shell Buttervliet een mooie passende warmtepomp oplossing voor verwarmen en koelen.

Jan Willem Nuijen, eigenaar Altena Koelservice en Patrick Dik, Key Account manager Panasonic vertellen over de keuze van Shell voor de plaatsing van de ECOi-w warmtepomp.

Jan Willem Nuijen begint: “We zijn nu bij Shell Buttervliet. We zijn bezig met werkzaamheden voor de vervanging van de HVAC om alles gasloos te maken. Hierbij hebben wij gekozen voor het Panasonic systeem de Chiller voor koeling en verwarming. De vraag van Shell was, we willen helemaal gasloos. Daar heb je bepaalde sytemen voor. Wij hebben gekozen voor Panasonic om helemaal gasloos te gaan voor binnen en dan buiten de Chillers te plaatsen. En dan separaat voor koeling en verwarming.”

Patrick Dik, vertelt: “Wij hebben met Altena Koelservice een samenwerking. Zij zijn bij ons gekomen of wij een oplossing konden bedenken voor dit Shell station. Daarbij hebben wij gekozen voor twee warmtepomp Chillers van Panasonic. Een energiezuinige, compacte koelmachine!”

Jan Willem Nuijen gaat verder: ”We hadden een bepaalde vraagstelling waar we niet direct een antwoord op hadden. Toen zijn we dit gaan uitzoeken en Panasonic heeft een passende oplossing bedacht.”

Patrick Dik sluit af: “Als Panasonic zijnde hebben wij mee kunnen denken over een mooie oplossing voor de pomp!”


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Panasonic. Meer informatie