Droogbouwsysteem voor badkamers en prefab: TECEprofil

Voor het snel installeren van voorwanden is het droogbouwsysteem TECEprofil de ideale oplossing. Met slechts 3 basiscomponenten kan een stabiele wand worden gerealiseerd. Met schuine en rechte vormen, geïntegreerde planchets en geschikt voor de snelle montage van inbouwframes voor douche-wc’s, wc’s, wastafels, etc. “Het is een ideaal systeem voor individuele ontwerpen”, zegt Erik Poelen van B dutch, fabrikant van badkamers en keukens voor het luxe segment.

Flexibel en snel

Erik Poelen: “Met het voorwandsysteem TECEprofil zijn allerlei creatieve voorwanden in het werk te bouwen. Omdat de buizen in het werk op maat worden gemaakt, zijn maatwijzigingen probleemloos door te voeren. Als de opdrachtgever het planchet bijvoorbeeld 10 cm dieper of hoger wenst, kunnen wij dat direct wijzigen, snel en zonder hoge kosten. Een groot voordeel is bovendien dat de inbouwframes moeiteloos in het voorwandsysteem zijn te integreren. Alles past en is snel te installeren. Met TECEprofil kan een complete badkamer al na één werkdag worden betegeld. Metselen en pleisteren is niet nodig, droogtijden zijn niet van toepassing.”

 

 

 

 

Ook voor prefab skids

TECEprofil wordt ook toegepast voor het prefabriceren van technische ruimten in zogenaamde skids. TECE levert verschillende installatiedelen die in de skids verwerkt kunnen worden, zoals een wc-inbouwframe, wc-bedieningsplaten en het push-fit leidingsysteem TECElogo.

 

 

 

 

 

Ook voor prefab projectbouw

Door losse voorwanden in de werkplaats als prefab te maken, kunnen met TECEsystem ook grotere projecten snel en efficiënt worden uitgevoerd. Er zijn geen werkzaamheden nodig waarvoor de installateur iemand anders hoeft in te schakelen.

 

 

 

Welkom op vakbeurs PREFAB Den Bosch 11-13 oktober: stand 1.E014.


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar TECE. Meer informatie