Klimaatvak en Installatie Vakbeurs met Beurs Bouw & Wonen

Evenementenhal introduceert een nieuwe samenwerking voor haar vakbeurzen Klimaatvak en Installatie Vakbeurs 2017. Beide beurzen trekken op de laatste beursdag – 30 maart 2017 – samen op met de consumentenbeurs Beurs Bouw & Wonen.

Klimaatvak is de vakbeurs voor airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. Tijdens Klimaatvak kunnen belangstellenden het Koude & Klimaatplein weer terugvinden op de beursvloer. Het Koude & Klimaatplein bestaat uit stands, interactieve lezingen en andere branche gerelateerde activiteiten. Dit plein is een initiatief van branchevereniging NVKL en alle stands op dit plein zijn exclusief gereserveerd voor NVKL-leden.

Het exposantenveld van Installatie Vakbeurs Gorinchem bestaat uit fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmateriaal, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen. Nieuw op de beursvloer is Het Ketelhuis; een branchecafé.

Beurs Bouw & Wonen richt zich vooral op de woningeigenaar en de gebouwbeheerders van Nederland. Het doel van de beurs is om via vijftien inspiratiepleinen bezoekers bewustwording mee te geven over verschillende onderwerpen en vervolgens via omliggende standhouders te koppelen aan de voor hen juiste diensten en producten.

Klimaatvak en Installatie Vakbeurs Gorinchem vieren op 28, 29 en 30 maart 2017 hun tiende editie.