Week van de installateur

Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs zorgen in september voor een unicum in de Nederlandse installatiebranche. Door deze twee vakbeurzen naast elkaar te plaatsen kan zowel de e- als w-installateur alles onder één dak vinden. De kernboodschap is dan ook ‘Week van de installateur’.

Tijdens deze week draait het een week lang om de E- en W-installateur. Waarom? “Omdat deze vakmensen dit verdienen,” zegt Lejla Mistric namens de organisatie. “De installateur is fundamenteel voor de inrichting en het in stand houden van installaties in verschillende branches. Dag en nacht zijn installateurs in touw om onder andere woningen, winkels, ziekenhuizen, kantoorgebouwen en de industrie te laten functioneren. Deze heldendiensten verdienen meer erkenning en waardering. De climax zit in de staart van de week. Dan openen de deuren van de Elektro Vakbeurs en de Installatie Vakbeurs. Twee titels die een eigen invulling geven aan de ode aan de installateur.”

De twee toonaangevende beurzen voor de installateur – Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs – vinden plaats van 11 tot en met 13 september tijdens de Week van de installateur in Evenementenhal Hardenberg.