Plat, licht bruisend of bruisend water uit de keukenkraan

In Nederland is water uit de kraan meestal uitstekend drinkbaar. Soms wil je alleen liever gekoeld water, of bruisend of licht bruisend water. Tot nu toe greep je dan naar een fles mineraalwater. En voor iedere smaak een andere fles: plat, bruisend of sprankelend. Grohe Blue Home komt met de oplossing.

Het Grohe Blue Home startpakket bestaat uit een speciale kraan, die ook voor warm en koud water gebruikt wordt, een koelunit voor in het keukenkastje, een CO2-cilinder en een waterfilter. De CO2-fles en het waterfilter zijn geïntegreerd in de koelunit. Voor de gezondheidsfreaks is het zelfs mogelijk om extra magnesium toe te voegen aan het water, met behulp van het optionele magnesium+-filter. De koelunit koelt het water tot een temperatuur tussen 5 en 10 ºCelsius. De temperatuur is vrij instelbaar. Met één CO2-fles van 425 g kan tot 75 liter bruisend water worden getapt. Met het S-Size filter dat standaard in de starterkit zit kan tot 600 liter water worden gefilterd.

Is er al een kraan aanwezig, die nog lang niet aan vervanging toe is, dan is er ook de mogelijkheid om er een Grohe Blue Home Mono kraan te plaatsen, naast de bestaande kraan. De koeler kan zowel direct onder de gootsteen in het keukenkastje worden geplaatst, als binnen een straal van 2,5 meter vanaf de gootsteen.