Klemko gaat voor klantcontact op Elektro Vakbeurs HB

Van 12 tot en met 14 december vindt de Elektro Vakbeurs HB plaats in Hardenberg. Alle disciplines op het gebied van elektrotechniek komen samen op dit evenement. Klemko is ook op de beursvloer te vinden en presenteert een aantal innovaties. Marketing- en communicatiemanager Nick van de Klundert kijkt alvast uit naar zijn beursdeelname.

“Ik vind de Elektro Vakbeurs het leukste vakevent van het jaar. Er heerst een fijne, gemoedelijke sfeer en er komen veel installateurs op af. Dat is dan ook precies de doelgroep die wij willen aanspreken,” verduidelijkt Van de Klundert. “Het leggen van contact is zeer gemakkelijk. Veel installateurs komen na hun werk vaak nog even langs en eten een hapje op de beurs. Bezoekers én standhouders kunnen te allen tijde gratis onbeperkt hapjes en drankjes halen.”

De Elektro vakbeurs richt zich specifiek op elektrotechniek. Dit in tegenstelling tot een event als de Installatie Vakbeurs waar ook loodgieters worden aangesproken. “De reden dat wij op deze beurs staan, is omdat we hier onze klanten ontmoeten. Het contact met hen is erg belangrijk voor ons, omdat we de input van de gebruikers nodig hebben om onze producten te verbeteren.”

Ervaring bieden
Het evenement wordt in Hardenberg gehouden. “Voor veel installateurs in het oosten van het land is dat erg prettig, omdat deze locatie dicht bij hen in de buurt is. Ze hoeven niet naar Den Bosch of de Randstad te gaan om een vakbeurs te bezoeken. Daarnaast merk je dat de beursorganisatie er alles aan doet om een zo mooi mogelijke ervaring voor bezoekers en standhouders op te zetten.” Een mooie ervaring bieden is ook het streven van Klemko. “We hebben twee stands tegenover elkaar geplaatst. Ons bedrijf bestaat uit vier takken: sensoren, ledverlichting, installatie- en aansluitingstechniek. In onze twee stands brengen we sensoren en ledverlichting samen en presenteren we installatie- en aansluitingstechniek samen. Deze twee stands staan tegenover elkaar en worden door een plafond aan elkaar verbonden.

Naast een opvallende stand heeft Klemko nog meer te bieden. Zo presenteert de organisatie twee innovaties: “We tonen onze nieuwe bundelband – de PowerloQ – en nieuwe led-verlichting – de Lumiko Modulair – op de beursvloer. De PowerloQ is een moderne en verbeterde variant van de bundelband. Dit product is sterker dan de reguliere bundelband, maar gebruikt 30 procent minder materiaal. Als je nagaat dat er wereldwijd miljarden bundelbanden over de toonbank gaan, zal het duidelijk zijn dat daar nog een hoop te besparen valt op het vlak van materiaalgebruik. Op de beurs kunnen installateur zelf testen hoe sterk de PowerloQ is. We nemen ook klassieke bundelbanden mee, zodat je eigenhandig de trekkracht van beide materialen kunt vergelijken.” Naast de PowerloQ presenteert Klemko een nieuwe verlichtingsbron voor Lumiko Modulair. Deze dim-to-warm-verlichtingsbron maakt het mogelijk om led-licht te dimmen en een warme gloed te creëren. “Net als halogeenverlichting dus, maar dan met de modernste technologie.”


Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Klemko Meer informatie